Nieuwetijdsmensen en balans

nieuwetijdskinderenIs je zoon of dochter hooggevoelig (ook wel zeer sensitief genoemd), heldervoelend of telepathisch? Is hij of zij erg druk of juist stilletjes of eenzaam? Wordt er zeer gevoelig gereageerd op dagelijkse omstandigheden zodat er snel een onbalans ontstaat? Is er sprake van overgevoeligheid voor bepaalde voedingsmiddelen of kleurstoffen, voor bepaalde mensen, plaatsen of situaties? Vind je het moeilijk om contact te maken? Of is er sprake van een diagnose HSP, ADHD, ADD of PDD-NOS? Zo ja, dan kan jouw kind wel eens een van de vele nieuwetijdsmensen zijn.

Nieuwetijdsjongeren: veel hoger ontwikkeld

Nieuwetijdsjongeren: lange tijd was er geen begrip voor deze jongeren en nu neemt hun aantal steeds meer toe als gevolg van de energetische transformatie die momenteel op aarde plaatsvindt.
Er zijn globaal drie ‘typen’ nieuwetijdsjongeren te onderscheiden:

  • Indigo’s
  • Kristal- en
  • Regenboog jongeren.

Alle drie ‘typen’ hebben één ding gemeen: ze zijn zeer gevoelig en daardoor soms meer gevoelsmatig dan rationeel ingesteld. Ze hebben hierdoor moeite hun plek te vinden in onze sterk op de ratio gestructureerde samenleving. Veel mensen begrijpen nieuwetijdsjongeren niet. Ze worden zelfs gekleineerd, gepest en onderschat. Ironisch, want ze zijn meestal veel hoger ontwikkeld dan andere mensen. Veel nieuwetijdsjongeren zijn zelfs zeer begaafd, heldervoelend, helderziend, helderwetend en/of telepatisch. Of ze beschikken over andere bijzondere gaven zoals beelddenken.

 

Ik help jouw nieuwetijdskind in haar of zijn kracht te staan

Ook ik ben een van die nieuwetijdsmensen, een hele vroege Indigo uit de midden jaren 50, om specifiek te zijn. Mijn bijzondere gave is dat ik al van jongs af aan assistentie krijg van engelen. Zij omringen mij met een bijzonder krachtige energie. Ik help jouw zoon of dochter in zijn of haar kracht te staan en vanuit rust en balans hun bijzondere plek in deze wereld in te nemen. Als ouders ondersteun ik je met adviezen op het gebied van orthomoleculaire voeding, gedrag (dag- en leefritme, ‘bezig’ zijn of te ingetogen) en energetische schoonmaak- en manieren voor zelfheling.

HSP, ADHD, ADD en PDD-NOS

Nieuwetijdsjongeren zijn vaak overgevoelig en daardoor voelen zij emoties als verdriet, pijn, woede en onbegrip van anderen heel sterk. Tegenwoordig krijgen deze kinderen vaak een diagnose als HSP en ADHD met de verschillende vormen als ADD en PDD-NOS. Ook hierbij kan orthomoleculaire voeding veel ondersteuning bieden.

Vanzelfsprekend worden kinderen en jongeren volwassenen. Het is dan ook met liefde dat ik mij inzet voor de begeleiding van alle Nieuwetijdsmensen: jongeren en volwassenen.
Maak gerust contact met mij.

“Twijfel er nooit aan dat een kleine groep bedachtzame,
bij de maatschappij betrokken burgers de wereld kan veranderen.
In feite is dat de enige manier waarop het ooit gelukt is”.
-Margaret Mead-