Nieuwetijdskinderen en balans

nieuwetijdskinderenIs je kind hooggevoelig (ook wel zeer sensitief genoemd), heldervoelend of telepatisch? Is je kind erg bezig of is het stilletjes of eenzaam? Reageert het zeer gevoelig, is het vlug uit balans gebracht? Is je kind overgevoelig voor bepaalde voedingsmiddelen of kleurstoffen, voor bepaalde mensen, plaatsen of situaties? Vind je het moeilijk om contact te maken met je kind? Of heeft je kind een ADHD-, PDD NOS- of HSP-diagnose gekregen? Zo ja, dan kan jouw kind wel eens een van de vele nieuwetijdskinderen zijn.

Nieuwetijdskinderen: Veel hoger ontwikkeld

Nieuwetijdskinderen: lange tijd was er geen begrip voor deze kinderen en nu wordt hun aantal steeds groter. Er zijn drie ‘typen’ nieuwetijdskinderen te onderscheiden:

  • Indigo kinderen,
  • Kristal kinderen en
  • Regenboog kinderen.

Alle drie ‘typen’ hebben één ding gemeen: ze zijn zeer gevoelig en daardoor meer gevoelsmatig dan rationeel ingesteld. Ze hebben hierdoor moeite hun plek te vinden in onze sterk op het verstand gestructureerde samenleving. Veel mensen snappen nieuwetijdskinderen niet. Ze worden zelfs gekleineerd, gepest en onderschat. Ironisch, want ze zijn meestal veel hoger ontwikkeld dan andere mensen. Veel nieuwetijdskinderen zijn zelfs zeer begaafd, heldervoelend, helderziend, helderwetend en/of telepatisch. Of ze beschikken over andere bijzondere gaven zoals beelddenken.

 

Ik help jouw nieuwetijdskind in haar of zijn kracht te staan

Ik ben ook een van die nieuwetijdskinderen, een heel vroeg Indigo kind uit de midden jaren 50, om specifiek te zijn. Mijn bijzondere gave is dat ik al van jongs af aan assistentie krijg van engelen. Die omringen mij met een bijzonder krachtige energie. Ik help jouw kind in haar of zijn kracht te staan en vanuit rust en balans haar of zijn bijzondere plek in de wereld in te nemen. De ouders ondersteun ik met adviezen op het gebied van voeding, gedrag (dag- en leefritme, ‘bezig’ zijn of te ingetogen) en energetische schoonmaak- en manieren voor zelfheling.

Autistische kinden vallen onder de Nieuwtijdskinderen

Nieuwetijdskinderen zijn vaak overgevoelig en voelen emoties als verdriet, pijn, woede en onbegrip van anderen heel sterk. Tegenwoordig krijgen deze kinderen vaak een diagnose als ADHD met de verschillende vormen als ADD en PDD-NOS. Ook Autistische kinderen vallen onder de Nieuwetijdskinderen omdat overgevoeligheid ook hun symptoom is.

Het is dan ook met liefde dat ik mij inzet voor de begeleiding van Nieuwetijdskinderen zoals de jouwe. Maak gerust contact met mij.

“Twijfel er nooit aan dat een kleine groep bedachtzame,

bij de maatschappij betrokken burgers de wereld kan veranderen.

in feite is dat de enige manier waarop het ooit gelukt is”.

-Margaret Mead-