Kaart reading biedt inzichten

Zoek je naar inzicht in bepaalde aspecten van je leven? Of krijg je maar geen antwoord op je vragen? Een kaart reading geeft antwoord op veel verschillende vragen en geeft je inzicht zodat jij weer een volgende stap kunt maken.

 

Boodschappen van de engelen

Wat is een kaart reading? Een kaart reading is niets anders dan je vragen voorleggen aan jouw engelen. Zie mij als een tolk die informatie en boodschappen van de engelen aan jou doorgeeft. Een ander woord hiervoor is ‘channelen’. De kaart reading gaat als volgt in zijn werk: jij stelt eerst je vraag. Vervolgens trek ik een of meer engelenkaarten van Doreen Virtue. Daarmee krijgen wij een beeld wat de engelen met je willen delen. Vervolgens ontvang ik het antwoord of de inzichten op je vraag en geef deze aan je door.

 

Welke vragen kun je voorleggen?

kaart reading geeft je inzicht

In een kaart reading kun je allerlei vragen voorleggen aan de engelen. Zoals:

  • Hoe breng ik balans in mijn leven?
  • Hoe kan ik mijn wens of doel realiseren?
  • Hoe ziet het komende jaar er voor mij uit?
  • Algemene vragen, bijvoorbeeld: wat is belangrijk voor mij om nu te weten?
  • Werkgerichte vragen
  • Relatiegerichte vragen
  • Levenscyclus of Zielendoel vragen

 

Kaart reading op afstand

Wil je een kaart reading op afstand ontvangen? E-mail mij dan je verzoek met je volledige naam, geboortedatum, foto en je vraag. Binnen een week e-mail ik je dan drie datumvoorstellen waaruit je een keuze kunt maken voor de telefonische kaart reading.

 

Afspraak maken?

Wil je meer informatie over een kaart reading? Of wil je meteen je vraag voorleggen en daarvoor een afspraak maken? Neem contact met mij op en ik zorg als tolk voor de inzichten die je nodig hebt. Ben je zelfstandig of werkzaam bij een bedrijf lees dan de informatie over een jaar reading voor bedrijven.

 

Engelen kaart reading cursus

Wil je zelf leren hoe je een kaart reading doet, begin dan met de cursus Engelen Orakel kaart reading. Ben je al vertrouwd met kaart reading dan kun je ook de Engelen Tarot kaart reading cursus volgen.