Jaar reading voor bedrijvenVergeet niet om je luidsprekers aan te zetten

Voor een bedrijf is het niet altijd eenvoudig om de richting vast te stellen die de onderneming in een nieuw jaar kan volgen om nog succesvoller te worden. Adviseren van buiten naar binnen in plaats van andersom kan dan een waardevolle bijdrage leveren. Een jaar reading voor bedrijven is hiervoor een praktisch instrument.

De engelen geven voor de periode van 12 maanden advies waar het bedrijf haar focus op kan leggen. En omdat een bedrijf uit mensen bestaat kunnen er zowel persoonlijke als zakelijke vragen worden gesteld. De duur van een bedrijf reading is anderhalf uur. In deze tijd kunnen vragen worden gesteld maar je kunt ook luisteren naar wat de aandachtspunten of adviezen zijn voor het komende jaar. Maak aantekeningen en je weet wat je te doen staat om het komende jaar nog succesvoller te zijn met je bedrijf.

Dit ga je krijgen met een Jaar Reading voor Bedrijven

  • Adviezen voor elk van de 12 maanden
  • Waar je de focus op richt in het nieuwe jaar
  • Persoonlijke en zakelijke vragen worden beantwoord
  • Met je aantekeningen heb je een plan voor het nieuwe jaar
  • Als je geen specifieke vragen hebt kun je horen wat de engelen je willen vertellen in relatie tot je bedrijf

 

Wat klanten vertellen over een Jaar Reading voor Bedrijven

“Ik heb focus gekregen. Een aantal nieuwe producten, die ik zou ontwikkelen, heb ik geparkeerd. In de loop van het jaar ben ik een paar keer “verleidingen” tegengekomen die ik omwille van de focus niet ben aangegaan. Als ik de jaar reading niet gekregen had, was ik daar zeker op in gegaan.”

 

“Ik stond op een kruispunt met mijn bedrijf. Zal ik stoppen en met iets totaal anders aan de slag gaan of doorgaan met de huidige activiteiten. Via de jaar reading voor bedrijven kreeg ik het advies om mijn huidige bedrijf te continueren maar dat ik op zoek moest gaan naar samenwerking met andere bedrijven. Een paar maanden na de reading kwam ik in contact met een ander bedrijf en daar is een zeer vruchtbare samenwerking uit voortgekomen. Ik ben heel blij met deze ontwikkeling en heb de bedrijfstoekomst nu heel scherp voor ogen.”

 

“Als manager had ik moeite om mijn medewerkers aan te sturen. Ik kreeg mijn vingers er maar niet achter waar dat van kwam. Targets werden niet gehaald, kortom, ik zat er een beetje doorheen. Na de Jaar Reading voor bedrijven, die zich meer op mijn persoon richtte, kreeg ik inzicht hoe ik me beter jegens mijn medewerkers kon opstellen. Ik heb bewust mijn persoonlijke stijl van managen aangepast en kreeg warempel complimenten van mijn medewerkers over mijn manier van leidinggeven. Er is nu harmonie in het team en de medewerkers zijn zichtbaar blij. Dit resultaat had ik van te voren niet durven hopen.”

aanmelden-gold-02