Integrated Energy Therapy® / Coaching managers


Voel je regelmatig vermoeidheid, heb je stress, slaapproblemen, regelmatig terugkerende lichamelijke of emotionele klachten, angstgevoelens of wisselende stemmingen? Of merk je dat je belemmerd wordt in je persoonlijke ontwikkeling, maar weet je niet hoe dat komt? Dan is Integrated Energy Therapy (IET®) echt iets voor jou. Deze nieuwe vorm van energetisch werk brengt heling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

 

Klachten verdwijnen

In de moderne geneeskunde ontdekken wij nu wat Oosterse geleerden en geneesheren al eeuwen weten. Namelijk dat lichaam en geest één geheel vormen. Deze zijn met elkaar in verbinding via de energie banen in het lichaam en onze aura. Een blokkade van energie, veroorzaakt allerlei fysieke, emotionele en mentale klachten. Met de energie van IET®, die verbonden is met de helende kracht van aartsengel Ariël, worden deze blokkades en belemmerende overtuigingen, weggehaald en kom je weer in balans. Je klachten en bijhorende herinneringen of trauma’s die tijdens je geboorte, vroege jeugd en ook belastende familiepatronen die generaties lang in stand zijn gehouden in dit of vorige levens, verdwijnen tijdens een behandeling met IET® zonder dat je in regressie gaat.

Balans en positieve energie
Tijdens een IET® behandeling wordt namelijk helende energie naar negen bepaalde plaatsen in je fysieke- en energie-lichaam gebracht. Hier worden de DNA-geheugengebieden, waarin pijn, onverwerkte emoties en trauma’s opgeslagen liggen, één voor één geheeld. Door de zachte en tegelijk krachtige helende energie van IET® kom je weer in balans. Ook lukt het je moeiteloos je hartenwensen te vervullen. Zo sta je sterk en evenwichtig in het leven en bewandel je vol zelfvertrouwen en met passie je levenspad. Ook je chakra’s en je aura-energie komen in een nieuwe balans. Zo ervaar je ook nog eens dat je sterk in je schoenen staat en je de stappen maakt waar jij blij van wordt.

Na het geven van meer dan duizend behandelingen weet ik dat ook jij baat hebt bij een energie behandeling. Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak.