Engelen healing verhelpt pijnen

engelen-healingHeb je last van hoofdpijn, rugpijn, emotionele klachten en vermoeidheid? Wat zou het dan mooi zijn als je een engel op je schouder had. Een onzichtbare kracht die je helpt je problemen op te lossen met een Engelen healing. Zo’n engel – soms zijn het er verschillende – hebben wij allemaal op onze schouder, al zijn wij ons er niet altijd van bewust.

 

Stroom aan positieve energie
Tijdens een Engelen healing ontvang ik energie van jouw en mijn engelen, na toestemming van jou natuurlijk. Deze gebundelde energie zet ik in, om aan je energiesysteem te werken. Dat houdt in dat pijn en oude patronen, die de stroom aan positieve energie door je lichaam belemmeren, verdwijnen. Ik ben dus een soort tolk tussen onze engelen en je energiesysteem. Dat klinkt misschien abstract of zelfs klinisch. Maar bij een Engelen healing komt het erop neer dat ik op een liefdevolle, efficiënte manier ruimte maak voor positieve energie. Hierdoor sta je weer in je kracht en kom je weer in balans. Net zoals je chakra’s en je aura, trouwens.

 

Kort en krachtig: chakra healing

Een variant op een Engelen healing is de Chakra healing. Tijdens deze healing werk ik samen met de engelen op de chakra’s in je energiesysteem. Deze vorm van Engelen healing maakt je chakra’s schoon en geeft je een ‘stevige oppepper’ zodat je je snel weer energiek voelt.

 

Karma healing: voorhoofd chakra healing

Het voorhoofd chakra wordt ook wel derde oog genoemd, omdat het boven onze ogen in het midden van het voorhoofd zit. Dit derde oog is geen lijfelijk maar een energetisch oog, een energiecentrum. Het stelt ons in staat beelden te ontvangen en te begrijpen.

Tijdens een voorhoofd chakra healing maak ik samen met de engelen contact met dit chakra. Het laat ons beelden zien van jeugdervaringen en/of ervaringen uit vroegere levens die op dit moment blokkades veroorzaken in je leven. Deze healing zorgt ervoor dat de blokkade weggehaald wordt en jij weer voluit je levenspad kunt invullen.

Waar helpt een Engelen healing bij?

Een Engelen healing helpt bij:

  • Lichamelijke klachten zoals: hoofdpijn, rugpijn, schouderpijn, uitgeput voelen
  • Emotionele klachten zoals: burn-out, verdriet, eenzaamheid
  • Mentale klachten zoals: verlegenheid, niet voor jezelf op durven komen, steeds in herhalende situaties terecht komen
  • Vermoeidheid

 

Afspraak maken voor een Engelen Healing

Wil jij weer krachtig en energiek door het leven gaan? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of voor een afspraak voor een Engelen healing.