Corona

Met ingang van 16 maart jl. is in verband met het Coronavirus (COVID-19) de praktijk gesloten. In de face to face contacten is het helaas niet mogelijk om de RIVM richtlijn van anderhalve meter afstand te bewaren. Maar, de afspraken gaan gewoon door.

Ik werk vanuit huis en geef consulten en heling op afstand via FaceTime, Skype of via de telefoon. Ik bel je op het tijdstip van de afspraak, we hebben ons gesprek en daarna geef ik de behandeling, net zoals wanneer je in de praktijk bent. Alleen zit je nu thuis of sommige cliënten vinden het prettig op de bank of bed te liggen. Tijdens de behandeling vertel ik je wat je energiesysteem laat zien en geef ik je de heling.

Op afstand behandelen

Tja, misschien een wat bijzondere manier van werken. Op afstand werken betekent dat jij Hennie toestemming geeft om een verbinding te maken met jouw energiesysteem en jouw engelen, net zoals dat gebeurt als je bij mij in de praktijkruimte bent. Omdat energie uit trilling bestaat kan deze ‘door de lucht gaan’. Zoals je ook met je afstandsbediening afstemt op een bepaalde zender op je TV en het programma kunt bekijken waar je op hebt afgestemd. Op deze manier krijg ik ook via de engelen door wat er bij jou geheeld mag worden. Wat er aan de hand is en kunnen jouw engelen via mij als tolk ‘het werk doen’ om je te helen en de antwoorden, het advies of het inzicht geven dat voor jou belangrijk is. Zo kun je ‘gewoon’ je consult kunt krijgen.
Zie voor de laatste reacties van cliënten hieronder.

De reden van Corona

Een veel gestelde vraag die ik de afgelopen dagen heb gekregen is “wat is de reden dat we nu wereldwijd Corona hebben” en “wat zeggen de engelen hierover”. Onze engelen of zoals ik ze altijd noem onze Gevleugelde Vrienden, zeggen hierover het volgende.
“De laatste jaren leven jullie mensen in een rollercoaster. Iedereen heeft haast, jullie maken regelmatig te weinig tijd voor elkaar en een dieper persoonlijk contact.
Het volgende is er aan de hand:

  • Materie voert vaak de boventoon, velen willen alles kunnen kopen, in bezit hebben, gaan voor te veel materiële zaken
  • Anderen willen alles meemaken en reizen steeds weer de wereld rond om meer en meer te ervaren
  • Jullie razen maar door, gaan maar door en door
  • Er wordt te weinig tijd genomen om tot rust te komen, te ontspannen
  • Jullie genieten onvoldoende van wat er in het moment is
  • Velen van jullie verdoven de geest omdat je al weer op weg bent het volgende te ervaren

Door Corona wordt alles tot stilstand gebracht, iedereen en alles wordt tot rust gebracht. Er wordt tijd gecreëerd om naar binnen te keren. Te mediteren, yoga oefeningen te doen, boeken te lezen die je inspireren, op internet inspiratie zoeken, te wandelen, muziek te luisteren en te genieten van wat er in het moment is. Bel goede vrienden en familie op, spreek uit wat je al heel lang had willen delen”.

Stap in liefde en vertrouwen

En de engelen vervolgen: “Veel gezinnen zijn weer samen, hebben tijd en aandacht voor elkaar, ontbijten en lunchen samen en doen gezamenlijk spelletjes. Deze periode leert jullie dat je elkaar vanuit liefde en mededogen bejegend. Er is nu tijd gecreëerd om je te bezinnen op wat werkelijk belangrijk is en dat is medemenselijkheid in de meest brede zin van het woord. Jullie zijn op weg naar een nieuwe wereld waarin liefde, mededogen, verbondenheid en transparantie de boventoon gaan voeren. Stap in liefde en vertrouwen, laat je liefdevol door ons steunen op de momenten dat je angst of onzekerheid ervaart, twijfelt aan de weg die voor je ligt. Vraag hierin wat je nodig hebt en wij brengen het direct naar je toe. Wij zijn er voor je, nu en altijd”. Namens alle collega Engelen, ga in liefde, Aartsengel Uriël.

Reacties van cliënten

Bijzonder en heel mooi dat we op deze manier ook kunnen werken, Hennie. Ik kan je zelfs zien en dat geeft vertrouwen. Dank je wel voor de prachtige sessie die ik thuis heb mogen ontvangen.
-AV-


Ik lig lekker in de zon op de bank in de woonkamer. Geniet van de vogels in de tuin, de voorjaarsbloemen die bloeien. Wat een bijzondere ervaring om zo de heling te ontvangen. Dank je wel, Hennie, dat je er ook nu voor ons bent.
-MR-


Mijn zoon vertelde gister al dat hij er naar uit keek om je te spreken. Hoe zal dat gaan als ’Hennie er niet echt is en ik niet bij haar op de behandeltafel lig’ heeft hem al een paar dagen bezig gehouden. En… ping-ping… precies om 15.00 uur ging FaceTime aan en daar was je! Mooi hoe kids hiermee omgaan: mijn zoon had gel in z’n haar gedaan en een mooi T-shirt aangetrokken, net zoals we naar je praktijk gaan. De eerste opmerking die hij tegen je maakte was ‘je hebt geen lipstick op’. Oeps, ik voelde verlegenheid opkomen maar je reageerde met ‘ik ben nu thuis en dan heb ik geen lipstick op’ waarop mijn zoon reageerde ‘dan krijgt je man natuurlijk roze vlekken op zijn gezicht als je hem zoent, logisch dat je dan geen lipstick op hebt’. Tja, logica van een 6 jarige…?! Na de behandeling zegt zoon ‘het was net of ik de handen van Hennie voelde, het was net of ze hier bij mij in de kamer was’. De volgende sessie komt hij graag weer naar Drachten en als dat nog niet kan gaan we weer voor de sessie op afstand. Dit was een mooie, liefdevolle ervaring. Dank je wel, Hennie, Bless You and Angel Ariel.
– IN –


WOW… je had in je mail al gezegd dat ik gewoon op de bank of als ik dat fijn vond, in bed kon gaan liggen tijdens de behandeling. Eerst voelde dat wat raar maar als ik bij je in de praktijk ben lig ik op je behandeltafel dus … ik ben in bed gaan liggen. Tja, ik dacht ’s morgens nog ‘moet ik het bed ook verschonen als Hennie via FaceTime in onze slaapkamer kan kijken’, achteraf natuurlijk een wonderlijke gedachte. Het was een super mooie ervaring om in mijn ‘eigen holletje’ te liggen en ik heb de energie van engel Ariel zo prachtig ervaren. Het was precies zo als wanneer ik bij je in de praktijk in Drachten ben. Wat een cadeau dat de energie van de engelen zo prachtig af te stemmen is. Dank, dank, Hennie, dat je er ook in deze roerige tijden samen met de engelen voor ons bent.
-AF-


De behandelingen voor ons gezin wisselen we af met twee keer bij jou in de praktijk en in verband met onze woonplaats in België, de derde keer op afstand. We zijn het gewend om van jou op afstand heling te ontvangen. Toch hadden we alle vijf, ook de kinderen, de ervaring dat de heling deze keer via de telefoonsessie dieper ging dan anders. Dit sterkt ons dat we als gezin op de goede weg zijn om het Coronavirus het hoofd te bieden en de juiste weg te volgen in het tijdperk waar we voor staan. Liefs, zoenen en knuffels van je vijf Belgen.


Stress, spanning, onzekerheid. Ik was de weg kwijt. Getroffen door Corona. Niet fysiek maar wel economisch. Opdrachtgevers hebben met directe ingang de opdrachten stilgelegd en contractafspraken over de zomerperiode heen getild. En ik had extra stress omdat ik de overtuiging had dat onze coach afspraak ook niet door kon gaan. Maar creatief als je bent: de afspraak ging door via FaceTime. Dank je wel Hennie dat jij en je engelen mij weer in de juiste flow hebben gebracht door het gesprek en tot mijn grote verbazing kreeg ik in mijn eigen stoel een energiebehandeling van je om alle stress en angst ‘in de prullenmand te gooien’ zoals jij dat altijd zo mooi zegt. Jouw steun op afstand heeft mij geholpen mijn kracht en zelfvertrouwen terug te vinden. Dank je wel Super Coach.
– SK –


Lieve Hennie, we kennen elkaar al vanuit de periode dat je bij onze organisatie als Interim Manger/Crisis Manager je werk deed. Lieve Hennie, ja, dat ben je voor mij en mijn managers. Wel niet zo professioneel verwoord, maar je bent ons allemaal ongelooflijk dierbaar. Het zegt alles wat je voor mij en ons bedrijf betekent, ook nu opnieuw vanuit je huidige werkzaamheden. Jaren geleden hebben we de stoute schonen aangetrokken en onze bedrijfsplannen laten controleren door jouw Engelen door middel van een zakelijke Jaarreading. Wat hebben we toen een prachtige stap gezet op weg naar vernieuwing of zoals jij het noemt: de Nieuwetijds Organisatie. Je inzichten ingegeven door jouw Engelen maken ons bedrijf succesvol. Ook al begrijpt mijn verstand het niet allemaal wat je doet en hoe het werkt, ik weet wel dat het werkt, en hoe! En nu de Coronacrisis, zodat onze MT-afspraak met jou niet door kon gaan. Verschillende managers hadden het voorstel om in het Congres Centrum in een hele grote ruimte te gaan zitten om afstand te houden omdat het toch wel heel belangrijk was om in jouw energie de meeting door te laten gaan. Maar, het Fryske Famke kwam met het voorstel voor een Conference Call. Voor ons heel gebruikelijk met buitenlandse contacten maar dat dat met jou en de Engelen ook mogelijk was… er is opnieuw een (nieuwe) wereld voor ons open gegaan. Dank je wel voor je creatieve spirit en dank je wel dat je er ook nu voor mij, mijn gezin, MT en organisatie bent. We Love you and need you all Frysk Famke!