Zomervakantie

De zomervakanties zijn inmiddels begonnen. Een tijd om te ontspannen en op te laden voor de volgende werkzame periode. Veelal krijgen we stress bij de gedachte wat er allemaal nog moet gebeuren voordat we de zomervakantie in kunnen gaan gaan. En dat is niet verwonderlijk. Ons dagelijkse leven is verworden tot een aaneenschakeling van dingen die moeten gebeuren. We staan hierdoor soms onvoldoende stil bij het moment en de mooie dingen om ons heen. Zowel op materieel maar ook op relationeel en emotioneel niveau.

Regelmatig krijg ik mensen in mijn praktijk die hierdoor onvoldoende in balans zijn met zichzelf en met hun omgeving. Velen kennen inmiddels de consulten en cursussen die ik geef om hen weer in shape te brengen. Om nog meer verdieping te bieden geef ik sinds een paar maanden individuele sessies van 1 dag die volledig gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling/coaching in combinatie met healing. Deze sessie van één dag heeft de naam van Vip Dag gekregen.

Volg deze link maar eens en ontdek of zo’n Vip Dag ook iets voor jou is. Er zijn je al diverse mensen voor gegaan en sommigen geven daar ook hun terugkoppeling. En omdat het zomer is, tijd voor ontspanning en reflectie, heb ik de maand augustus uitgeroepen tot Vip maand! Een aantrekkelijk vroegboekkorting geeft je daarbij ook nog eens het zomergevoel.

Maak er een mooie zomer van en vergeet niet om volop te genieten. Of zoals Loesje het zo mooi zegt: “Geniet nooit met mate”!

Zonnige zomergroet van Hennie

Ontvang gratis het e-book met de best gelezen
Engelen Blogs