De Roze Fiat die niet “besteld” was

pink fiat 500 aurora coaching
De Roze Fiat die niet “besteld” was
4.8 (96%) 5 votes

Het verhaal dat je nu leest, vertel ik ook altijd aan mijn cliënten en cursisten als ik het onderwerp ‘Zieledoel’ en ‘manifesteren’ behandel. Het zieledoel van de mens komt in de vorm van beelden en gevoelens naar buiten en over haar kracht moet niet te licht worden gedacht.

Deze krachtige uitdrukkingsvormen zijn de manieren waarop onze ziel zich aan ons kenbaar maakt. Zo krijgen we dromen, visioenen, verlangens en hartewensen. Deze zijn bedoeld om ons richting te geven in ons leven om uiteindelijk ons zieledoel te vervullen, zoals dat bedoeld is. Vergelijk het maar met de GPS navigatie in onze auto’s.

Je gevoel is je navigatiesysteem

Je hartewensen kennen is de sleutel tot het begrijpen van je zieledoel. Zoals gezegd: je ziel ‘spreekt’ namelijk tot je via beelden en gevoelens. Ik zeg dan ook vaak tegen mijn cliënten en cursisten “Je gevoel is je eigen navigatiesysteem. En als je daar niet naar luistert, verdwaal je”.

Een krachtig en tegelijkertijd eenvoudig hulpmiddel om je hartewensen te vervullen = te manifesteren, is de techniek van het visiebord. Het visiebord proces laat ons luisteren naar wat onze ziel wil zeggen. Alles wat we daarbij doen is een collage maken van de mensen, omgevingen en situaties die ons hart met geluk en plezier vervullen.

Stel je doelen hoog

Bij het maken van een visiebord is het belangrijk om onze doelen hoog te stellen. Laat je vooral niet beperken door praktische zaken die je als mogelijke belemmering ervaart. Een veelgemaakte fout is dat je je een financiële beperking oplegt. Voor het vervullen van je hartewensen worden alle benodigde randvoorwaarden door de engelen ingevuld. Daar kun je op vertrouwen. Ook is het belangrijk verschillende levensgebieden in te vullen zodat je leven in balans blijft.

Alle hartewensen breng je op één visiebord samen. Dit zijn onderwerpen die je op je visiebord een plaats kunt geven:

  • gezondheid
  • relatie
  • familie
  • vriendschappen
  • voeding
  • ontspanning
  • vrije tijd
  • spiritualiteit
  • enz.

Werkwijze

Om een fysiek visiebord te maken heb je het volgende nodig: een schaar, lijm, een groot stuk tekenpapier of karton (bijv. 40×60 cm), tijdschriften en kleurpotloden.

Juiste sfeer scheppen

Om je visiebord te maken schep je eerst een prettige sfeer met achtergrondmuziek, je lievelings wierook of kaarsjes en zet je telefoon en sociale media uit.
Vraag aan de engelen om je aura te vullen met engelen energie, zodat je gemakkelijker je hartewensen kunt verwoorden. Dan leg je de tijdschriften om je heen.

Kies dan een tijdschrift en begin erdoor te bladeren, op zoek naar beelden, woorden en zinnen die je hart met vreugde vullen en tot je ziel spreken. Scheur elke bladzijde uit die een beeld, woord of zin bevat die je aanspreekt. Denk er niet teveel over na. Als je twijfelt, scheur de bladzijde er dan toch uit. Leg alle uitgescheurde pagina’s op een stapel en blijf doorgaan met het doorbladeren van de tijdschriften. De beelden hoeven geen betekenis te hebben, het moeten alleen beelden zijn die je leuk vindt, die je een blij gevoel geven.

Plakken

Het wordt nu tijd om de stapel uitgescheurde pagina’s door te nemen. Bekijk elke pagina zorgvuldig. Kijk naar het beeld, het woord of de zin die je aansprak. Als dat nog steeds het geval is, knip deze dan uit en plak het op je visiebord op de plaats die het beste aanvoelt. Ga zo verder tot het hele visiebord vol is met beelden, woorden en zinnen die je hart openen en je ziel raken. Gebruik de kleurpotloden om woorden aan te vullen als je deze niet kunt vinden in de tijdschriften.

Let op

Ik adviseer je het visiebord ergens te bewaren waar niet iedereen het kan zien. Je loopt anders het risico dat anderen je wensen gaan bekritiseren en daarmee negatieve energie geven aan jouw hartewensen, bijvoorbeeld door twijfel of jaloezie. Hang het aan de binnenkant van je kleerkast of leg het in een la en kijk er elke dag ‘s morgens na het opstaan en ‘s avond voor het naar bed gaan even naar. Zo breng je de energie van je hartewensen tot leven.

Wanneer elementen van het visiebord in je leven gemanifesteerd zijn kun je of je visiebord aanpassen of een nieuwe maken. Plaatjes die er ineens af vallen plak je niet opnieuw op. Ze vallen er af als de hartenwens die je hiermee manifest maakt, niet bij je zieledoel past of als deze al gerealiseerd is.

En dan die Fiat…

Dat heeft mijn cliënt dan ook gedaan nadat ze een roze Fiat 500 had gewonnen met een prijsvraag. Ze wilde dolgraag een Fiat 500 als vervoersmiddel hebben maar had een plaatje van een roze op haar visiebord geplakt in plaats van een witte. Let er dus op wat je wenst. Een manifestatie ligt maar één wens bij je vandaan.

Heb je vragen of zelf een leuke anekdote voel je dan vrij om deze hieronder te vermelden.

Ontvang gratis het e-book met de best gelezen
Engelen Blogs