ParaVisie en Hennie

Het spirituele maandblad ParaVisie besteedt in de maanden november en december extra aandacht aan het thema “Engelen en engelen healing”. Zowel in het tijdschrift zelf als op de website van ParaVisie worden er diverse items over healing met engelenenergie onder de aandacht gebracht.

Samen met 13 collega’s in Nederland word ik op de website (klik op de homepagina van ParaVisie op “Engelen zijn hot” voor meer info) met een vermelding vanuit Aurora Coaching en Engelen Academie in de spotlights gezet. Ik ben dankbaar voor deze mooie aanwijzing van de engelen. Zo kunnen nog meer mensen kennis maken met deze prachtige, liefdevolle en effectieve healing methode.

Hartegroet van Hennie

O ja, ik las ook nog een nieuwtje in de ParaVisie: Patty Harpenau, die “Angelogie” studeerde, is met ingang van november de nieuwe columniste bij ParaVisie. Dat belooft veel mooie en inspirerende verhalen. Kijk in het novembernummer op pagina 7.

Speciaal naar aanleiding van het artikel in ParaVisie heb ik van mijn ‘Manifesteren voor 2013’ een heuse ParaVisie-aanbieding gemaakt!

Ontvang gratis het e-book met de best gelezen
Engelen Blogs