Orakelkaarten

Orakelkaarten
Geef je waardering

De zon schijnt en de temperatuur loopt op tot wel 18 graden, terwijl ik deze blog schrijf. Dieren zoeken partners. Pimpelmezen vervullen hun broedwensen door alweer te nestelen in de bloempot op het terras. Wij denken na hoe we deze zomer kunnen invullen of de vakantie willen doorbrengen. Kiezen we voor een huisje aan zee, een reisje naar de zon of blijven we thuis om van onze eigen tuin te genieten? Kortom, de lente is aangebroken en ook wij willen onze zonnigste wensen vervullen.

 

Door goden ingegeven boodschappen

Over wensen gesproken. Hoe kunnen wij als mensen duidelijkheid krijgen op welke manier wij onze wensen kunnen vervullen, kunnen manifesteren. Welke hulpmiddelen staan ons hiervoor ter beschikking? Van oudsher gebruikten mensen reeds orakels. Volgens de oude Grieken verwijst het begrip orakel in de eerste plaats naar een persoon die beschikt over profetische gaven en in staat is door goden ingegeven boodschappen te brengen. In de tweede plaats is orakel het woord dat gebruikt werd voor de plaats waar die raad werd gegeven. Het Orakel van Delphi is de meest bekende uit de oudheid. Eén van de modernste orakels is Paul de Inktvis. Hij voorspelde de juiste uitslagen van de wedstrijden die het Duitse voetbal elftal speelde.
Naast mensen, orakels, die adviezen, inzichten en aandachtspunten doorgeven wordt er ook gebruik gemaakt van boeken, bijvoorbeeld de Chinese I Tjing. Door natuurvolkeren wordt er gebruik gemaakt van orakelbotten en het Keltische volk gebruikt Runenstenen.

 

Orakelkaarten

Al vele eeuwen maken mensen ook dankbaar gebruik van orakelkaarten om inzichten en adviezen te krijgen. De meest bekende orakel kaartenset is de tarot. Reeds in 1377 wordt er in geschriften gesproken over deze vorm van kaartspelen. Tot op dit moment wordt overal ter wereld de tarot gebruikt in haar oorspronkelijke vorm.

 

Engelenkaarten

orakelkaartenMet dank aan ‘Angel Queen’ Doreen Virtue hebben we nu ook de beschikking over kaartensets met prachtige afbeeldingen erop van engelen, eenhoorns, dolfijnen, zeemeerminnen en elfen. Doreen heeft deze verschillende kaartensets ontwikkeld in samenwerking met de engelen en de afbeeldingen op de kaarten zijn gemaakt door kunstenaars.
Ik spreek uit ervaring: het is een feest om met deze prachtige kaarten readingen te geven en adviezen, inzichten en aandachtspunten van de engelen te ontvangen en door te mogen geven. En het mooie is, iedereen kan leren met orakelkaarten te werken.
Wil jij weten wat mijn favoriete engelenkaarten zijn kijk dan in de shop.

Leer Engelen kaart reading in 1 dag

Voor diegene die zelf ervaren wil wat het is om met engelen orakelkaarten te werken geef ik een speciale cursusdag. In 1 dag leer ik je de techniek van het kaart readen. En geloof me, iedereen kan het leren want het is een vaardigheid die ieder mens van nature beschikt. Het is alleen een kwestie van bewustwording. Ik leer je in 1 dag de techniek van het Engelen kaart readen en verschillende kaart leggingen. Kijk voor de diverse cursusdagen hier.

Geniet van de lente en laat met hulp van de engelen jouw wensen uitkomen.

Hartegroet van Hennie

 

 

Ontvang gratis het e-book met de best gelezen
Engelen Blogs