Oorlogswond

Oorlogswond
5 (100%) 5 votes

Afgelopen week ontving ik een hele bijzondere email van een oud cursist van me.
Hij schreef me dat hij de afgelopen dagen in toenemende mate last had van pijn in zijn onderbeen. Zo’n beetje net onder de knie.

Er was niets bijzonders te zien aan zijn onderbeen. Geen verdikking of verkleuring, helemaal niets. In eerste instantie dacht hij dat hij zich aan iets gestoten had of verkeerd op zijn been had gelegen tijdens het slapen. Hij kon zich niets van dit alles herinneren maar de pijn nam voor zijn gevoel steeds wat meer toe.

Onder de douche kon hij de waterstraal van de douchekop niet op zijn been verdragen zo gevoelig, zo pijnlijk was de plek. Toen hij ’s avonds nog eens de hele situatie de revue liet passeren om de oorzaak te achterhalen, herinnerde hij zich iets bijzonders.

Eerste Wereldoorlog

Hij had diezelfde week een documentaire gezien over de 1e Wereld Oorlog. Een fascinatie die hem zijn hele leven al bezig houdt. En ineens herinnerde hij zich een onderdeel uit de IET-cursus die hij bij mij gevolgd heeft, over gebeurtenissen uit onder andere vorige levens die zich in het cellulaire geheugen opslaan en nu ineens pijn kunnen veroorzaken. Hij realiseerde zich dat de helende energie van aartsengel Ariël hem kon helpen om de pijn op te lossen. Voor het slapen gaan heeft hij engel Ariël gevraagd de pijn weg te nemen en zijn onderbeen te helen.

De volgende ochtend werd hij wakker van de pijn aan zijn onderbeen, zo heftig was deze geworden. Na het scheren stapte hij toch onder de dagelijkse douche en tot zijn verbijstering was de pijn ineens helemaal verdwenen. Van ongeloof liet hij meerdere keren de waterstraal over zijn onderbeen stromen maar hij voelde alleen de warmte van het water dat totaal geen pijnreactie meer gaf.

Pijn volledig verdwenen

Hij vertelde me dat hij ervan overtuigd was dat dit de negatieve energie was van een oorlogswond uit de oorlogsperiode van de 1e Wereld Oorlog. En hij vroeg me of ik wilde controleren of dit ook zo was. Nadat ik me op zijn energie had afgestemd kon ik bevestigend antwoorden. Dat gaf hem de bevestiging dat hij zijn gevoel kon volgen en zo in staat was om zichzelf met de IET-techniek te helen. De pijn is volledig verdwenen.

Helende energie

Ik krijg wekelijks positieve terugkoppelingen over de IET-technieken en daarom wilde ik je dit verhaal niet onthouden. Zelfs ik sta steeds weer versteld hoe krachtig de helende energie van Ariël is. En wat zou het toch mooi zijn als nog veel meer mensen de kennis en de vaardigheden hebben om dit voor zichzelf of voor anderen toe te passen.

Ik wens je een hele fijne week toe.

Hartegroet van Hennie

P.S.
Wil je meer weten over IET? Kijk dan op mijn IET-pagina voor meer informatie

Ontvang gratis het e-book met de best gelezen
Engelen Blogs