Ontluiken

Lentezon, soms een sneeuwvlok en nachtvorst. Krokussen en sneeuwklokjes die hun kopjes boven de grond wagen om te genieten van het ontluikende voorjaar.

Het ontluikende voorjaar staat ook synoniem voor de samenwerking tussen Instituut Licht & de Boer en Aurora Coaching. Begin 2013 zijn Machteld Licht, Toon de Boer en ik een samenwerking aangegaan. Als organisaties vullen we elkaar aan en daarbij maken we dus gebruik van elkaars sterke kanten. Ik ben blij en dankbaar om met Machteld en Toon samen te werken.
beekbergen
Onze samenwerking is gebaseerd op een aantal belangrijke waarden die we delen: openheid, gelijkwaardigheid en humor zijn in ons werk met cliënten/cursisten voor ons alle drie essentieel. Wij geven de cliënten/cursisten de kans zichzelf te helen, waardoor ze zelf, een andere en meer voldoening gevende werkelijkheid kunnen creëren. Zo kunnen ze blij en energiek in het leven staan.

Ik ben dit jaar een aantal dagen aanwezig op de locatie van Instituut Licht & de Boer in Beekbergen om hier healing en reading consulten te geven. Neem contact met mij op, via het contactformulier van Aurora Coaching, voor de juiste data en het plannen van een afspraak op locatie Beekbergen. 

Hartegroet van Hennie

Ontvang gratis het e-book met de best gelezen
Engelen Blogs