Hoe kun jij dat nu weten, wijsneus!

reincarnatie Aurora Coaching

In mijn jeugd kwam het regelmatig voor dat ik dingen of situaties ‘wist’ of ‘waarnam’. Maar dit ‘weten’ was niet altijd eenvoudig omdat het ‘logischerwijs’ niet te verklaren was voor mijn omgeving. “Hoe kun jij dat nu weten, wijsneus!” was een gevleugelde uitspraak. Het heeft ervoor gezorgd dat ik op een gegeven moment ‘dat wat ik wist’ maar voor me hield. Mijn moeder zei dan, om mij in bescherming te nemen, “vertel dat nu maar niet aan anderen, zij zijn wat anders ‘ingesteld’ dan dat jij bent en begrijpen je dan niet”.

Mijn Pake (= Fries voor Opa) was mild in zijn mening. Hij accepteerde mij zoals ik was. Op zijn boerderij mocht ik op ‘mijn manier helpen en healen’ als er met één van de dieren iets aan de hand was. Dat vond ik fantastisch, ik ‘wist’ immers dat ik al heel veel levens als healer had gewerkt. Ik kon dan ook haarfijn vertellen wat ik waarnam en wat er aan de hand was. Mijn Pake vond het altijd prachtig als de veearts later mijn ‘diagnose’ haarfijn kon bevestigen. Ik heb er nog altijd warme herinneringen aan.

Ervaringsdeskundige

Reïncarnatie, een ander fenomeen waar ikzelf een hoog bewustzijn in heb, kreeg een paar weken geleden weer extra aandacht. Ik kreeg een link naar een YouTube-filmpje toegestuurd dat ging over een 5-jarig Schots jongetje met de naam Cameron. Vanaf het moment dat hij kon spreken, sprak hij aanhoudend over zijn herinneringen aan een vorig leven op het eiland Barra en naarmate hij ouder werd in steeds meer detaillering. Uiteindelijk ging de moeder met Cameron naar het eiland en kon op veel details bevestiging worden gevonden. Het mooie aan het verhaal van Cameron is dat nadat hij het eiland bezocht had, hij volgens zijn moeder veel rustiger geworden was, en niet meer opgewonden over Barra sprak. Alsof er opgebouwde energie losgelaten was. Gelukkig had Cameron geen fysieke problemen aan zijn herinneringen maar zat hij er alleen heel erg vol van in zijn hoofd terwijl zijn directe omgeving zich hiermee geen raad wist. En als kind kun je je dan gauw eenzaam en onbegrepen voelen omdat die werkelijkheid zo echt voor je is. Wat dat betreft ben ik ervaringsdeskundige.

Luchtgevecht

Hierdoor heb ik in mijn praktijk al heel veel mensen kunnen helpen symptomen te neutraliseren die het directe gevolg zijn van kennis en/of ervaringen uit vorige levens. Of het nu om vliegangst gaat (neergestort tijdens een luchtgevecht) of een chronische pijn rond het schouderblad (een sabelwond) bij alle ‘onverklaarbare’ symptomen kon ik ‘zien’ waardoor deze veroorzaakt werden. En door er met de persoon over te spreken en de negatieve energie die in het cellulaire geheugen opgeslagen is af te vloeien via een IET-behandeling, valt er na een behandeling een enorme last af. Het is ook begrijpelijk dat de reguliere hulp hier vaak niets in kan betekenen. Dit speelt zich op een ander, energetisch, niveau af en is fysiek ook niet te verklaren.

Gelukkig is er tegenwoordig meer openheid over deze fenomenen en doemen er ook steeds meer verhalen op à la Cameron. We kunnen dan ook niet meer om deze waarnemingen heen en het past helemaal in de veranderingen die wij hier op aarde momenteel doormaken. Het bewustzijn over heden, verleden en toekomst speelt daarin een belangrijke rol.

Symptomen

Mocht je na het lezen van dit blog situaties herkennen bij jezelf of misschien bij iemand die je goed kent, geef dit bericht dan door. Heb jij het vermoeden dat je misschien onderhevig bent aan wat ik noem ‘reïncarnatie symptomen’ neem dan onderstaande voorbeelden eens door. Als er één op je van toepassing is kunnen we tijdens een consult vaststellen of ik je hierbij kan helpen.
– onverklaarbare angsten voor water, vuur, vliegtuigen, afgesloten ruimtes, spinnen, enz.
– pijnen in de categorie “u moet er maar mee leren leven”
– last hebben van grote fascinatie voor oorlog, naspelen van historische gebeurtenissen, enz.
– je kind verteld ‘fantastische verhalen’ die je niet kunt plaatsen

Ten slotte

Heb je een kind dat verhalen verteld die je niet kunt plaatsen wees dan mild in je oordeel. Voor jou is het misschien fantasie of een ‘verzonnen’ verhaal maar voor het kind is het zo werkelijk als datgene dat je zelf waarneemt. Je hebt kunnen lezen hoe lastig het voor mij is geweest en dat wens je geen enkel kind toe. Begrip, belangstelling en respect geven het kind het zelfvertrouwen op weg naar volwassenheid. En dat wensen we ieder kind toe.

Linken:

– YouTube: Cameron, de “Barra”-boy (film over Cameron)
– Maak een afspraak via het contactformulier

Ontvang gratis het e-book met de best gelezen
Engelen Blogs