Herfstblues en Engelen! (met speciale aanbieding!)

Stapje voor stapje gaan we richting de herfst. Heerlijke nazomerdagen, momenten die je een gevoel geven ‘alsof de zon nog even lekker je huid streelt’. En ook al dagen met alleen regen, een harde wind die je om de oren suist. Bladeren, prachtig gekleurd, die bij bosjes van de bomen vallen. De natuur trekt zich terug!

Kastanjes rapen en daar pijpen van maken door er een luciferhoutje in te prikken, eikels die ineens voor je voeten vallen als je een boswandeling maakt, beukennootjes zoeken, zoals ik als kind al deed, ze dan snel open pellen en lekker ‘opsmikkelen’. In het bos paddenstoelen ontdekken op plaatsen waar je ze niet verwacht. Genieten van alle prachtige kleuren die de natuur je aanbiedt. Familie en vrienden ontmoeten bij een knapperende haard, gezellig… mijmerend gedachten delen over een zomer die ineens zo ver weg lijkt…

Net als de natuur het leven ‘dicteert’, biedt de herfstperiode ons ieder jaar opnieuw de ruimte en de tijd om weer een eerste aanzet te nemen om naar binnen te keren. Ons te bezinnen en deze bespiegelingen in een nieuwe vorm samen te vatten.

De herfstperiode geeft ook de aanzet en de tijd om ‘aan-ons-zelf-te-werken’. Om nieuwe inzichten te ontdekken en deze een plaats te geven in jouw leven. Om je verder te ontwikkelen op het gekozen levenspad.

Herfstblues

En…de herfst is voor sommigen onder ons een periode van ‘de blues’ voelen. Het gevoel hebben ‘niet goed in het vel te zitten’. Gevoelens te hebben als ‘is-this-all-there-is’… De ‘donkere dagen van de winter staan zo meteen voor de deur’. Ik ‘mis de zon, het licht’ in mijn leven. Is het tijd om aan mijn ‘winterslaap’ te beginnen… moet ik nu mijn huisarts bellen voor een ’pammetje’…
Deze gevoelens zijn heel menselijk en mag of kun je als vanzelfsprekend ervaren, alleen… ze doen een aanslag op je kostbare, positieve energie.

Engelenenergie en aanbieding

Geniet de komende periode van de engelenenergie die ondersteunend voor je is en je vrolijk en blij maakt. Gun jezelf een grote energetische ‘najaar schoonmaak’ in de vorm van een healing. En om je extra te ondersteunen heb ik een mooie aanbieding voor je.

En verder kun je de komende maanden workshops volgen die gevuld zijn met voedende engelenenergie. De ‘donkere dagen’ hebben op deze manier geen invloed op je. Je komt ze vrolijk, gezond en gelukkig door!

Ik wens je een hele mooie en kleurrijke herfst toe.
Hennie

Ontvang gratis het e-book met de best gelezen
Engelen Blogs