2019 gaat je verandering en vernieuwing brengen

2019 gaat je verandering en vernieuwing brengen
5 (100%) 4 votes

2019 is het begin van een periode van grote veranderingen en vernieuwingen die zich in een hoog tempo aan ons zullen openbaren. Dit speelt zowel in onze privé-omgeving als ook in onze ‘buitenwereld’, wereldwijd. Denk aan de politiek, het milieu, sociale ontwikkelingen, de financiële wereld, het zorg- en schoolsysteem, enzovoort.

Overtuigingen

Wat we het afgelopen jaar al in gang hebben gezet, met name ten aanzien van alles dat ons niet meer ondersteund en waar we niet blij van worden, gaat zich vanaf 2019 verder ontwikkelen. Dit krijgt een nieuwe vorm. Regelmatig worden we opgeschud om ons bewust te gemaakt van niet meer ondersteunende omstandigheden of overtuigingen. Vervolgens kunnen we dan heldere keuzes maken en beslissingen nemen die ons ondersteunen om met (nog) meer plezier en positieve energie in het leven te staan.
We nemen beslissingen met betrekking tot onze privéomstandigheden: relaties, familie en -tradities, vrienden, werk en financiën. Dit kan ook tot gevolg hebben dat we onze overtuigingen ten aanzien van jarenlang gehanteerde normen en waarden drastisch omgooien. Zo blijven we ons zelf verder ontwikkelen.

Eigenwaarde

Het jaar 2019 is de opstap naar en het voorbereidende jaar voor 2020 en verder. We gaan door met het in heling brengen van belemmerende overtuigingen, angsten en blokkades die ons als individu en als mensheid eeuwenlang heeft gevormd. Het is nu tijd stapje voor stapje nog meer in verbinding te komen met onze persoonlijke ziels- en hartenergie.
In dit jaar lossen de nevelen verder op die jarenlang ons negatieve zelfbeeld hebben vertroebeld. Onze eigenwaarde gaat toenemen en overtuigingen over jezelf of opgelegde overtuigingen van anderen, zoals ‘ik ben het niet waard’, ‘hoe zou jij dat nou kunnen weten’, ‘wordt toch eens volwassen’, ‘stop eens met dat dagdromen’, ‘je moet je best doen en hard werken’, ‘krijg maar eens eelt op je ziel’, enzovoort, gaan in de prullenmand.
Met de ontwikkelingen die het jaar 2019 ons brengt stappen we dus letterlijk over een drempel op weg naar een nieuwe toekomst.

Een jaar reading geeft je het benodigde inzicht

Om je je levensdoel te herinneren en je gelukkig te voelen, is het nodig ‘aan jezelf te werken’. Een Engelen Jaar Reading is een instrument dat je hierbij ondersteunt door inzicht en advies te geven. Hiermee versterk je je bewustzijn en kun je aan je eigen thema’s werken zoals het oplossen van angsten en blokkades. Zo verhoog je ook je eigen energetische frequentie, synchroon met de steeds toenemende frequentie van onze planeet. We nemen zo, ieder voor zich en gezamenlijk, de verantwoordelijkheid voor onze nieuwe leefomgeving en het milieu.

Wil je ook meer inzicht en in contact komen met je hogere zelf dat precies weet wat je levensdoel hier op aarde is? Maak dan een afspraak voor een jaar reading. Tijdens een reading sessie legt het hogere zelf van Hennie contact met dat van jou en geeft de antwoorden door tijdens de reading die jij voor 2019 nodig hebt om de volgende stappen te maken. Je kunt een aanvraag doen via het contactformulier.

Ontvang gratis het e-book met de best gelezen
Engelen Blogs