Een warme ontmoeting op een “zomerse” herfstdag

Zaterdag jl. was een prachtige en zonnige herfstdag. Zo’n dag waarop het verlangen om naar buiten te gaan en van het lekkere weer te genieten boven aan je verlanglijstje komt te staan. Zo niet voor de deelnemers aan de workshop “Ontmoet je beschermengel”, die kiezen voor de huiselijke omgeving om een nieuw avontuur tegemoet te zien.
Eerst wat onwennig binnenkomen, dan gemoedelijk kennismaken met elkaar, een plaatsje zoeken dat “goed voelt” en in spanning afwachten wat deze middag zal brengen. De spanning of “het zal lukken”… of de beschermengel wel kennis wil maken… speelde een aantal deelnemers parten. Met een aardingsoefening was deze spanning in no-time verdwenen. Tja, theorie over engelen in het algemeen, beschermengelen in het bijzonder en ineens is het toch nog onverwacht zover. Met behulp van een geleide visualisatie op zoek gaan naar je beschermengel(en) en afwachten of deze naar je toe komt om contact te maken. En je haar/zijn energie kunt ervaren.

Boodschap

Deze visualisatie is een zomerse wandeling die je naar een diep in jezelf gekozen plek brengt, een individuele en krachtige plaats. Ook een plaats waar jij je zonodig, op ieder moment dat dit nodig is, kunt terugtrekken om energie op te doen. Maar nu terug naar de beschermengelen.
Na de visualisatie wordt er hier en daar even wat genoteerd over de ervaringen tijdens de “ontmoeting” en wat de beschermengel als “boodschap” heeft meegegeven.
Hierna pauze om alles te laten “bezinken”, even de benen te strekken en te genieten van de Friese Oranjekoek, die deze ontmoeting met de beschermengelen een extra feestelijk tintje geeft.

Angelhug

Prachtige, warme en bijzondere ervaringen delen de deelnemers met elkaar na de pauze. Verwondering, verbazing, blijdschap, tranen van ontroering dat “het is gelukt”.
Dan weer een stukje theorie over hoe engelen met ons, mensen, communiceren, dat het van belang is om concrete vragen te stellen. En, wat we zoal aan onze beschermengel kunnen vragen.
Geleerd en ervaren wat een “hartlink” is. En… als afronding van deze middag een “Angelhug” ontvangen van onze beschermengel!

Ik wens je veel prachtige gesprekken toe met je beschermengel.

Hartegroet van Hennie

NB: met dank aan Theolyn Cortens voor haar bijzondere, persoonlijke, inspiratie en haar kennis die ze gedeeld heeft over beschermengelen.

Ontvang gratis het e-book met de best gelezen
Engelen Blogs