Award Top IET Instructor

iet

Met de start van het nieuwe jaar ben ik blij verrast met de award “Top Integrated Energy Therapy® Instructors of 2014” van Steven Thayer en crew van The Center of Being in Boston. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan 30 IET® Top Master Instructors (wereldwijd) en ik ben hier apetrots op.
Natuurlijk is de grootste beloning de waardering en dankbaarheid die clienten en studenten mij geven. En dat is heel fijn. Deze award is voor mij een totaal waardering, een kroon op mijn werk van het afgelopen jaar.

Succes

Ook dit jaar heb ik weer 4 reguliere IET® combi cursussen gepland waarvan de eerste alweer is volgeboekt. Het succes van mijn combi cursussen ligt voor een groot deel in het feit dat ik met kleine groepen werk (vier tot zes personen). Een mogelijkheid die ik sinds vorig jaar ook bied is prive-les. Dit is maatwerk en één op één coaching (neem hiervoor contact op). Deze mogelijkheid is ook beschikbaar voor de cursus IET® dieren waarbij we o.a. gebruik maken van de paarden van het Friesch Paarden Stamboek.

Persoonlijk ontwikkeling

Wat ik gemerkt heb is dat veel studenten de IET® combi cursus volgen voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling. IET® is een prachtige manier om in deze hectische tijden, waarin velen van ons onrust en chaos ervaren, opnieuw of nog beter met zichzelf in contact te komen. Want het gaat er niet om wat er in je omgeving of de wereld gebeurt, het gaat er om op welke manier jij hier naar kijkt en deze ervaart. Hoe beter jij met behulp van IET® in contact staat met je ware kern, hoe meer energie je hebt en hoe meer plezier je in je leven ervaart.

Ontvang gratis het e-book met de best gelezen
Engelen Blogs