Categorie archief: Blog

 • Geluk en gezondheid manifesteren

  De eerste stappen in dit nieuwe jaar 2021 hebben we inmiddels gezet. Velen van ons laten 2020 achter met een gevoel van: een raar jaar, een hectisch jaar, de wereld staat op z’n kop, onzekerheid op verschillende levens aspecten en verdriet om verloren dierbaren. Niets is meer wat het was. Om deze tussenfase op weg naar het tijdperk van liefde en compassie vorm te geven is het van belang om in het hier en nu te zijn en je te verbinden met je hart – … Lees verder »

 • Corona bestrijden doe je met deze tips

  Michael

  Op dit moment is de hele wereld in de ban van het Corona virus. Onze gezondheid en economie staan op het spel. Dat geeft spanning en stress. We ervaren dat we kwetsbaar zijn. Collectief moeten we een pas op de plaats maken. Wat ons boven het hoofd hangt weten we nog niet. Maar, wat we wel weten is dat als we meegaan in angst en zorgen maken dat een grote aanslag is op de kwaliteit van ons immuunsysteem. Neem verantwoordelijkheid voor je gezondheid en neem … Lees verder »

 • Uit de angst en in het licht stappen

  Hé, hé… het jaar 2019 telt de laatste dagen af, we kijken uit naar het nieuwe jaar 2020. Dit afgelopen jaar heeft bij velen van ons een gevoel van turbulentie gegeven. Veel gewoonten en overtuigingen die ons niet meer ondersteunen zijn helder naar voren gekomen en in heling gebracht. Dualiteit ten aanzien van gevoelens, verwachtingen die er waren naar mensen toe die dicht in onze nabijheid verkeren, zijn los gelaten. Dag in dag uit moe Alles wat de media ons dit jaar heeft getoond en … Lees verder »

 • 2019 gaat je verandering en vernieuwing brengen

  2019 is het begin van een periode van grote veranderingen en vernieuwingen die zich in een hoog tempo aan ons zullen openbaren. Dit speelt zowel in onze privé-omgeving als ook in onze ‘buitenwereld’, wereldwijd. Denk aan de politiek, het milieu, sociale ontwikkelingen, de financiële wereld, het zorg- en schoolsysteem, enzovoort. Overtuigingen Wat we het afgelopen jaar al in gang hebben gezet, met name ten aanzien van alles dat ons niet meer ondersteund en waar we niet blij van worden, gaat zich vanaf 2019 verder ontwikkelen. … Lees verder »

 • Engelen bestaan niet

  Tegenwoordig noemen we ouderen geen ‘bejaarden’ meer maar senioren. Inmiddels ben ik zelf ook al aardig op weg, maar dat even terzijde. Het verhaal wat ik met je wil delen gaat over Johannes, om privacy redeneren is dit niet zijn echte naam. Johannes is een echte senior die geniet van het ‘pensionado-zijn’ en nog volop in het leven staat. Ik weet nog goed dat hij voor het eerst met een familielid mee kwam. Hij had van andere familieleden verschillende verhalen over mij gehoord. Over heling, … Lees verder »

 • Wat is hoog sensitief?

  Een uitspraak die ik als kind vaak te horen kreeg was: “Het wordt tijd dat je eelt op je ziel krijgt”. Ik was een gevoelig meisje, had snel last van wat er bij andere mensen aan de hand was. Wist wat iemand voelde of dacht, zonder dat dit uitgesproken werd. Lawaai, agressie en fel licht verdroeg ik niet. Als ik naar verjaardagen of feestjes van vriendinnetjes ging, was ik na een half uur al uitgeput door de drukte om me heen. Hierna had ik dagen … Lees verder »

 • Dromen herinneren

  Dromen en Water

  Maandelijks vragen diverse cliënten in de praktijk mij het volgende “hoe kan het toch dat ik steeds het gevoel heb dat ik veel droom ‘s nachts. Als ik dan ‘s morgens wakker wordt dan kan ik me daar niets meer van herinneren. Alleen dat ik behoorlijk in de weer ben geweest en van alles heb ervaren”. Graag deel ik een eenvoudig toe te passen engeleninstrument. Deze helpt je je dromen gemakkelijker te herinneren. En je nachtrust te verbeteren en je gezondheid te optimaliseren met engelenenergie. … Lees verder »

 • Energetische Stofzuiger

  Een energetische stofzuiger? Ik hoor je luidop denken! Ja, die is er. En het mooie is, deze stofzuiger is er voor iedereen. Je hoeft geen kostbaar apparaat aan te schaffen. Deze stofzuiger krijg je gratis, als je aartsengel Michael vraagt de energetische stofzuiger naar je toe te brengen. Weer hoor ik je van verwondering denken “het moet niet gekker worden” en “hoe doe ik dat dan”. “Wat kan ik er dan mee stofzuigen”? Aartsengel Michael Deze aartsengel beschikt onder andere over een engelen energie die … Lees verder »

 • Oorlogswond

  Afgelopen week ontving ik een hele bijzondere email van een oud cursist van me. Hij schreef me dat hij de afgelopen dagen in toenemende mate last had van pijn in zijn onderbeen. Zo’n beetje net onder de knie. Er was niets bijzonders te zien aan zijn onderbeen. Geen verdikking of verkleuring, helemaal niets. In eerste instantie dacht hij dat hij zich aan iets gestoten had of verkeerd op zijn been had gelegen tijdens het slapen. Hij kon zich niets van dit alles herinneren maar de … Lees verder »

 • De Roze Fiat die niet “besteld” was

  pink fiat 500 aurora coaching

  Het verhaal dat je nu leest, vertel ik ook altijd aan mijn cliënten en cursisten als ik het onderwerp ‘Zieledoel’ en ‘manifesteren’ behandel. Het zieledoel van de mens komt in de vorm van beelden en gevoelens naar buiten en over haar kracht moet niet te licht worden gedacht. Deze krachtige uitdrukkingsvormen zijn de manieren waarop onze ziel zich aan ons kenbaar maakt. Zo krijgen we dromen, visioenen, verlangens en hartewensen. Deze zijn bedoeld om ons richting te geven in ons leven om uiteindelijk ons zieledoel … Lees verder »